Procedure

De procedure die doorlopen zal worden vanaf het moment dat jij ons hebt ingeschakeld, bestaat uit de volgende 5 stappen:

stap1

Stap 1

Verstuur de factuur en het huurcontract naar ons. Deze documenten kun je uploaden tijdens de aanmelding.

stap2

Stap 2

Wij analyseren de documenten en beoordelen of jouw dossier in behandeling wordt genomen. Hierover krijg je binnen 1 week een bericht per mail.

stap3

Stap 3

Als jouw dossier in behandeling is genomen, proberen wij de door jou betaalde bemiddelingskosten terug te krijgen van de makelaar. Wij doen dit door een juridisch onderbouwde brief naar de makelaar te versturen. 

stap4

Stap 4

De kans bestaat dat de makelaar de door jou betaalde bemiddelingskosten niet terug wil storten. Dit betekent dat wij een gerechtelijke procedure starten om jouw geld via de rechter terug te krijgen. Voordat een gerechtelijke procedure in gang wordt gezet, word jij hierover bericht. Zowel wij als jij kan in deze fase besluiten om af te zien van een gerechtelijke procedure. Het uitgangspunt is echter wel dat we doorgaan totdat jij jouw geld terug hebt! 

stap5

Stap 5

Wanneer wij de door jou onterecht betaalde bemiddelingskosten hebben ontvangen, dan wordt jouw deel direct naar jou overgemaakt! Droom je al van een vakantie naar een warm land?

1465236947_resolutions-03.png

Tijd

Wees er snel bij! De vordering die jij op de makelaar hebt, verloopt na 5 jaar!

No Win, no pay

Wij werken op basis van “no win no pay”. Dit betekent dat wij jouw dossier kosteloos in behandeling nemen. Je bent alleen kosten verschuldigd als wij de door jou betaalde bemiddelingskosten hebben teruggekregen. In dit geval brengen wij een vergoeding van 25% van de hoogte van de bemiddelingskosten in rekening. Echter, als wij genoodzaakt zijn om een rechtszaak te starten dan bedraagt de vergoeding 35%. Dit heeft te maken met het financiële risico, de extra werkzaamheden en de eventuele reiskosten.

Voordat je je aanmeldt, is het raadzaam om eerst de voorwaarden door te nemen. Wanneer je dit hebt gedaan, weet je of je in aanmerking komt voor het starten van een procedure tot terugvordering van de door jou betaalde bemiddelingskosten. Heb je dit nog niet gedaan? Klik dan op onderstaande button.

 

Keer terug naar het hoofdmenu of meld je direct aan!

Sluit Menu